A fesztiválrend érvényessége:

Mindenki, aki a fesztivál területére belép, a belépésével elfogadja, és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti jelen szabályokat, és betartja azokat. Kérjük olvassa el figyelmesen a nyugodt, felhőtlen fesztiválozás érdekében.

Általános tudnivalók:

A Fesztivált mindenki csak a saját felelősségére látogathatja. A Szervezők mindent megtesznek a Fesztivál biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartásából eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalnak.

A Fesztivál területe:

A Fesztivál területére kizárólag a technikai személyzet (tűzoltóautó, mentőautó, rendőrségi járművek, áruszállító járművek) járművei, az előadókat és kellékeiket szállító, valamint a műszaki személyzet járművei léphetnek be.

Parkolási lehetőségek:

Felkérjük a fesztivál látogatóit, hogy lehetőleg a tömegközlekedési gépjárműveken, taxin vagy gyalog közelítsék meg a rendezvény helyszíneit. Amennyiben saját gépjárművel jönnek a Sziget utcában, illetve az ócskapiac területén (vasárnap délelőtt kivételével) van parkolási lehetőség.

A fesztiválra a belépés ingyenes. A backstage-be csak a műszaki személyzet, a biztonsági szolgálat tagjai, a fellépők és a rendezők léphetnek be.

A fesztivál területén információs pavilon(ok) működnek. Ha bármilyen információra van szüksége, forduljon bizalommal a szervezőkhöz!

Az egészségügyi szolgálat elhelyezkedése:

A Városi parkban a FOMCO terasz mögött 10–23 óra között állandó egészségügyi szolgálat működik.

Egyéb fontos tudnivalók:

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A rendezvény területére szeszes italt és élelmiszert népegészségügyi és higiéniai okokból nem lehet behozni. Csak a fesztivál területén lévő elárusító helyeken megvásárolt italok és ételek fogyaszthatók.

A rendezvény helyszínén 18 éven aluli személyeket dohányáruval, illetve fiatalkorúakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálnak ki. Az ittasan antiszociálisan viselkedőket a rendezvény szervezői a biztonsági szolgálattal a területről kivezettethetik és őket a fesztivál látogatásától eltilthatják.

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. A fesztivállátogató hozzájárul a felvételeken való megjelenéshez.

A fesztivál területén a rendezők beleegyezése és engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi, propaganda vagy reklámtevékenységet folytatni. Tilos a tüntetés, zajongás, kéregetés és a koldulás.

INFO

Fesztiválra mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat, szeszes italt, élelmiszert szigorúan tilos behozni!

Az európai terrorveszélyre való tekintettel a közbiztonsági szervek átvizsgálhatják a gyanús csomagokat.

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Extrém időjárási viszonyok esetén a rendezvény szervezői élet- és balesetvédelmi okokból kiürítethetik a területet. Kérjük, ez esetben kövessék a rendezők és a biztonsági személyzet utasításait.

Vigyázzanak magukra és egymásra!
Jó szórakozást kívánunk!

Kiemelt partnereink

Teleki Téka
Teleki Téka
Operett
Operett
Maros Megyei Múzeum
Maros Megyei Múzeum
Maros Művészegyüttes
Maros Művészegyüttes
Pro Minoritate Alapítvány
Pro Minoritate Alapítvány
Studium Prospero Alapítvány
Studium Prospero Alapítvány
Marosvásárhelyi Nemzeti Színház
Marosvásárhelyi Nemzeti Színház
Hagyományok Háza
Hagyományok Háza
RMDSZ
RMDSZ
A Forgatag Magyar Termék Nagydíj