Titán

Fiatalság bolondság – tartja a mondás; így született meg a zenekar tagjainak szívében a zene, a színpad és a közönség iránti szeretet a 2003-as év májusában, Szovátán, Maros megyében.

titan

A zenekar gondolata már előző évben megfogant a négy fiatal titán fejében, születésnapjuknak mégis a szovátai Medve-tó napokat tartják, hisz ekkor léptekk először színpadra Robert Brai, Szabó Előd, Vizi Imre és Ács József felállásban, akik azóta is, ha nem is együtt, de a zene különleges és gyönyörű világában utaznak.

Az évek során voltak olyan zenész kollégák, akik jelenlétükkel, ötleteikkel és kreativitásukkal megpecsételték a Titán együttes dallamvilágát, ilyen Vizi Imre, Péter László, Zonda Attila, Asztalos Zsolt, Fülöp Dávid, Fülöp Csongor, Demeter Attila.

„A zene az kell”… és tényleg kell! Ezek a zenészek nap mint nap benne élnek. Rááldoznak rengeteg időt, energiát, hogy ezt az örömöt meg tudják osztani minden egyes hallgatóval, aki a koncerteken vagy netán a rádió hullámhosszán hallgatja a Titán-dalokat..

Egy frissen alakuló együttes 2015-ben komoly fejtöréssel tudná eldönteni, hogy milyen stílusban érezné jól magát, és mindemellett megfeleljen a „nagyérdemű”  elvárásainak. A Titán azonban szerencsésnek mondhatja magát, hisz már a legelején arra törekedett, hogy zenéjében ötvözze a művészetet, értéket, nemzeti öntudatot, modern dallamvilágot, hagyományt és a szórakozást.