Valabilitatea regulamentului

Toți cei care participă la festival și sunt pe teritoriul lui, prin participare acceptă și respectă regulile. Vă rog să le citiți cu atenție pentru a avea parte de un festival plăcut și fără probleme.

Informatii generale

Participarea la festival este pe propria răspundere. Organizatorii vor face tot posibilul ca festivalul să se desfășoare în condiții optime de siguranță, dar vizitatorii nu răspund pentru pagubele cauzate de comportamentul neadecvat al participanților.

Teritoriul festivalului

Pe teritoriul Festivalului au acces cu mijloacele de transport doar personalul tehnic (pompierii, salvarea, poliția, autovehicule de transport marfă), autovehiculele care transportă artiștii, instrumentele și alte obiecte necesare lor, precum și personalul tehnic al festivalului.

Posibilităti de parcare

Îi rugăm pe vizitatori să vină cu mijloacele de transport în comun, taxiul sau pe jos la festival. Dacă se vor deplasa cu mașinile proprii, au posibilitatea de a parca pe strada Insulei, respectiv pe teritorul Pieței de vechituri ”Ócska” (cu excepție: duminică dimineața).

Intrarea la festival este gratuită. În backstage are acces doar personalul tehnic, reprezentanții firmei de pază, artiștii și regizorii.

Pe teritoriul festivalului vor funcționa mai multe pavilioane de informare. Dacă aveți nevoie de orice fel de informație, vă rugăm să vă adresați cu încredere organizatorilor!

Locatia serviciului de prim-ajutor

În Parcul Municipal, în spatele terasei FOMCO, între orele 10-23, se vor asigura servicii medicale permanente.

Alte informații utile

Organizatorii nu răspund de eventualele pagube fizice  sau materiale ale participanților.

Pentru motive de igienă și de sănătate publică, pe teritoriul festivalului este interzisă aducerea de alimente și băuturi alcoolice. Se pot consuma doar acele alimente și băuturi care au fost achiziționate de la comercianții aflați pe teritoriul festivalului.

Pe teritoriul festivalului nu se vor vinde băuturi alcoolice și produse din tutun minorilor. Persoanele care au un comportament deranjant, din cauza stării de ebrietate, vor fi conduse în afara teritoriului festivalului de către serviciul de pază și pot primi interdicție pe durata festivalului.

Despre festival se vor realiza materiale audio și video. Participanții vor apărea în aceste materiale.

Pe teritoriul festivalului, participanților le este interzisă desfășurarea de activități comerciale sau de reclamă. Este interzis organizarea protestelor și mitingurilor, tulburarea ordinii și liniștii publice, cerșetoria.

INFORMAtII

Este strict interzisă aducerea la festival a obiectelor care pot cauza cauza rănirea altor persoane, băuturi alcoolice și alimente!

Din cauza atacurilor teroriste din Europa, organele de securitate vor controla gențile suspecte.

Evenimentul va fi organizat indiferent de prognoza meteo. Ne menținem dreptul de a modifica programul!

În caz de condiții meteo extreme, organizatorii evenimentului vor putea elibera teritoriul festivalului pe motiv de securitate. Într-o asemenea situație vă rugăm să urmați instrucțiunile organizatorilor și a personalului de securitate.

Aveti grijă de voi și de ceilalti! Distractie plăcută!

A Forgatag Magyar Termék Nagydíj