Időpont
szombat, aug. 27.
10:00-14:00
Helyszín
Vársétány
(Vársétány)

Gyermekbiztonság az autóban

A K̳i̳s̳ ̳U̳t̳a̳s̳o̳k̳ ̳O̳r̳s̳z̳á̳g̳o̳s̳ ̳A̳u̳t̳ó̳b̳i̳z̳t̳o̳n̳s̳á̳g̳i̳ ̳K̳a̳r̳a̳v̳á̳n̳j̳a̳ augusztus 26-27-én Marosvásárhelyen állomásozik.
Találkozz velünk pénteken és szombaton 10 és 14 óra között.
🤗 Várunk téged is gyerekeddel együtt augusztus 26-27. között, hogy beszéljünk a gyermekeket érintő autóbiztonságról, és a biztonsági gyermekülés helyes beszereléséről.
Hozd el autódat 🚘, melybe a gyermekülést szerelted, és okleveles tanácsadónk ELLENŐRZI, hogy helyesen szerelték-e fel, ellenkező esetben pedig segít, hogy helyesen beszerelni, illetve ha nem szereztél még be gyermekülést, ne aggódj, hozunk mi.
👨‍🎓 ELŐADÓK:
𝗗𝗿. 𝗔𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗼𝗻𝗮 𝗠𝗶𝘁𝘂, a Unites States Peace Corps nyugalmazott orvosi tisztje, a Gyermekek Autóbiztonsági Alapítványának alapítója.
P͟R͟O͟G͟R͟A͟M͟:
𝗣𝗘́𝗡𝗧𝗘𝗞, 2022. augusztus 26.:
📍10:00 – 14:00: Gyermekülések ellenőrzése/beszerelése
🌐 iratkozási link: http://docs.google.com/…/1dWXeW5QxmInqTQMzIztRMrsN…/edit
𝗦𝗭𝗢𝗠𝗕𝗔𝗧, 2022. augusztus 27.:
📍10:00 – 14:00: Gyermekülések ellenőrzése/beszerelése
🌐 iratkozási link:
http://docs.google.com/…/1dWXeW5QxmInqTQMzIztRMrsN…/edit
📍11:00 – 12:00
előadás, Gyermekülés az autóban: helyes választás, vagy csapda?
🌐 iratkozási link:
http://docs.google.com/…/1dWXeW5QxmInqTQMzIztRMrsN…/edit
Az esemény teljes időtartama alatti foglalkozások:
🟡Gyalogos akadálypálya eltorzult látás mellett (a megnövekedett alkoholszintet, kannabiszfogyasztást és a vezetés közbeni fáradtságot szimuláló szemüvegekkel)
Ez egy olyan kezdeményezés, amely által szeretnénk:
🔸 Felhívni a közúti forgalomban részt vevő felnőttek figyelmét a kis utasok szállításával kapcsolatos kérdésekre a gyermekülések és a biztonsági öv megfelelő használata által;
🔸 Felhívni a jogosítvány megszerzésére készülődő tinédzserek figyelmét arra, mekkora veszélyt jelent a biztonsági öv használatának elmulasztása, vagy az ittas állapotban, tiltott szerek hatása alatt vagy a fáradtan történő vezetés;
🔸 Az iskolás- és óvodáskorú gyermekek oktatása, hogy hogyan kell közlekedni a közutakon gyalogosként, biciklisként vagy ha rollerrel vagyunk.
Szeretettel várunk! 🥰
‼️ Mert az autóbiztonság NEM opció!