Időpont
vasárnap, aug. 27.
10:00-17:00
Helyszín
Vár, Egészségforgatag
(Marosvásárhelyi vár)

Intim Zóna, avagy„Tervezd meg az előre nem láthatót”

A „Tervezd meg az Előre nem láthatót” kampányt, 2013-ban indította útjára a Fogamzásgátló és Szexuális Oktatási Társaság (SECS). Ennek keretében, a korszerű fogamzásgátlás helyes használatával kapcsolatban kínálnak szakembereink tájékoztató és oktatási segítséget. 

A PlanificaNeprevăzutul.ro  online szexuális és fogamzásgátlási oktatási platform a korszerű fogamzásgátlási módszerekről tájékoztatja és oktatja a nagyközönséget, különösen a 16 és 24 év közötti fiatalokat, hasznos információkat kínálva a fogamzásgátló módszerek használatáról, az egyes módszerek előnyeiről és hátrányairól, eloszlatva ezekkel a témákkal kapcsolatos mítoszokat és kételyeket.

Ugyanakkor a platformon elérhető Kérdezd az orvost rovatban a fiataloknak lehetőségük van a szexuális élettel és a fogamzásgátló módszerekkel kapcsolatos kérdéseiket, aggályaikat feltenni és megvitatni. Itt a „Tervezd meg az előre nem láthatót” –szakértő – egy szűlész-nőgyógyás szakorvos – válaszol  a kérdésekre, kíváncsiságokra. A szakértő eddig több mint 15 000 kérdést kapott és válaszolt meg.

Gyere és látogass el az Intim Zónába az Egészségforgatag keretén belül, ahol szakembereink igazán hasznos tanácsokkal látnak el, amennyiben kérdéseid és aggályaid vannak a szexuális élettel, illetve fogamzásgátló módszerekkel kapcsolatban. Kérdezz bátran, itt biztosan válaszra lelsz!

 

(ebédszünet 13:00-14:00 óra között)