A fesztiválrend érvényessége:

Mindenki, aki a fesztivál területére belép, a belépésével elfogadja, és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti jelen szabályokat, és betartja azokat. Kérjük, olvassa el figyelmesen a nyugodt, felhőtlen fesztiválozás érdekében.

Általános tudnivalók:

A Fesztivált mindenki csak a saját felelősségére látogathatja. A Szervezők mindent megtesznek a Fesztivál biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartásából eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalnak. A rendezvényen kötelező betartani az érvényben lévő egészségügyi előírásokat (kötelező maszkviselés, távolságtartás, fertőtlenítés stb.)

A Fesztivál területe:

A Fesztivál területére kizárólag a technikai személyzet (tűzoltóautó, mentőautó, rendőrségi járművek, áruszállító járművek) járművei, az előadókat és kellékeiket szállító, valamint a műszaki személyzet járművei léphetnek be.

Parkolási lehetőségek:

Felkérjük a fesztivál látogatóit, hogy lehetőleg a tömegközlekedési gépjárműveken, taxival, kerékpárral, rollerrel vagy gyalog közelítsék meg a rendezvény helyszíneit.

A fesztiválra a belépés ingyenes. A backstage-be csak a műszaki személyzet, a biztonsági szolgálat tagjai, a fellépők és a rendezők léphetnek be.

A fesztivál területén információs pavilon(ok) működnek. Ha bármilyen információra van szüksége, forduljon bizalommal a szervezőkhöz!

Az egészségügyi szolgálat elhelyezkedése:

Egyéb fontos tudnivalók:

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A rendezvény területére szeszes italt és élelmiszert népegészségügyi és higiéniai okokból nem lehet behozni. Csak a fesztivál területén lévő elárusító helyeken megvásárolt italok és ételek fogyaszthatók.

A rendezvény helyszínén 18 éven aluli személyeket dohányáruval, illetve fiatalkorúakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálnak ki. Az ittasan antiszociálisan viselkedőket a rendezvény szervezői a biztonsági szolgálattal a területről kivezettethetik és őket a fesztivál látogatásától eltilthatják.

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. A fesztivállátogató hozzájárul a felvételeken való megjelenéshez.

A fesztivál területén a rendezők beleegyezése és engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi, propaganda vagy reklámtevékenységet folytatni. Tilos a tüntetés, zajongás, kéregetés és a koldulás.

INFO

Fesztiválra mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat, szeszes italt, élelmiszert szigorúan tilos behozni!

Az európai terrorveszélyre való tekintettel a közbiztonsági szervek átvizsgálhatják a gyanús csomagokat.

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Extrém időjárási viszonyok esetén a rendezvény szervezői élet- és balesetvédelmi okokból kiürítethetik a területet. Kérjük, ez esetben kövessék a rendezők és a biztonsági személyzet utasításait.

 

Vigyázzanak magukra és egymásra!
Jó szórakozást kívánunk!