Csapatépítő 2022 | Vásárhelyi Forgatag


 

Kedves Barátunk! Ha ezt az oldalt látod, azt jelenti, hogy TÁRSSZERVEZŐKÉNT, meghívást kaptál a Vásárhelyi Forgatag 2022-es csapatépítőjére. Nagy feladat előtt állunk, fesztiválok sokaságában kell megőrizni a Vásárhelyi Forgatag arcélét, karakterét.
Ugyanakkor ez lesz az első járványhelyzet utáni rendezvényünk, ezért fontosnak tartjuk, hogy minden eddiginél jobb együttműködéssel, a lehető leggazdagabb programkínálattal szólítsuk meg a marosvásárhelyieket.
Éppen ezért számítunk a jelenlétedre. Arra kérünk, hogy amennyiben részt tudsz venni a Vásárhelyi Forgatag idei csapatépítő összejövetelén, úgy töltsd ki az alábbi űrlapot. Ha nem teszed ezt meg, úgy tekintjük, hogy ez alkalommal nem tudsz velünk tartani.

A helyszín az idei évben már nem a megszokott lesz. Ezúttal is Ivóban, de most a HONOR Villában kerül sor az ötödik forgatagos csapatépítőre. A vendéglátóhely weboldalát ITT, a facebook oldalát ITT találod.

Aki a te barátod, az a mi barátunk is, ezért mindenkit szeretettel fogadunk. Azonban anyagi lehetőségeink nem teszik lehetővé, hogy az ő ott tartózkodásuk költségeit is felvállaljuk, ezért az ő esetükben a szállás és ellátás vonatkozásában 50%-os költséghozzájárulást kérünk.
Felnőtt esetében ez 100 lejt, 14 év alatti gyerek esetében 60 lejt jelent.
Kérünk, az alábbi adatok kitöltésével erősítsd meg az ő részvételi szándékukat is.

Amennyiben szükségesnek tartod, kérünk azt is írd le, hogy melyek volnának a legfontosabb elvárások a szervezők és a Marosvásárhelyért Egyesület részéről ahhoz, hogy a programpontot sikeresen tudd kivitelezni.