Csapatépítő 2022 | Vásárhelyi Forgatag


 

Kedves Kolléga! Ha ezt az oldalt látod, azt jelenti, hogy SZERVEZŐKÉNT, meghívást kaptál a Vásárhelyi Forgatag 2022-es csapatépítőjére. Ez azt is jelenti, hogy lehetőséged nyílik a legfontosabb döntésekből kivenni a részed és meghatározni, hogy idén milyen módon szólítjuk meg a marosvásárhelyieket. Nagy feladat előtt állunk, fesztiválok sokaságában kell megőrizni a Vásárhelyi Forgatag arcélét, karakterét. Éppen ezért számítunk a jelenlétedre. Arra kérünk, hogy amennyiben részt tudsz venni a Vásárhelyi Forgatag idei csapatépítő összejövetelén, úgy töltsd ki az alábbi űrlapot. Ha nem teszed ezt meg, úgy tekintjük, hogy nem fogsz velünk tartani az idei összejövetelen.

A helyszín az idei évben már nem a megszokott lesz. Ezúttal is Ivóban, de most a HONOR Villában kerül sor az ötödik forgatagos csapatépítőre. A vendéglátóhely weboldalát ITT, a facebook oldalát ITT találod.

Aki a te barátod, az a mi barátunk is, ezért mindenkit szeretettel fogadunk. Azonban anyagi lehetőségeink nem teszik lehetővé, hogy az ő ott tartózkodásuk költségeit is felvállaljuk, ezért az ő esetükben a szállás és ellátás vonatkozásában 50%-os költséghozzájárulást kérünk.
Felnőtt esetében ez 100 lejt, 14 év alatti gyerek esetében 60 lejt jelent.
Kérünk, az alábbi adatok kitöltésével erősítsd meg az ő részvételi szándékukat is.