Organizator: Asociația Pentru Târgu Mureș

Locație: Cetatea Medievală

Sponsor principal:

Cu o istorie de peste 120 de ani, Richter are subsidiare de producție în cinci țări, inclusiv în România, și distribuie produsele sale în peste 100 de țări din întreaga lume. Succesul companiei se bazează pe profesionalism și pe o preocupare constantă pentru cercetare și inovare.

La Târgu Mureș, activitățile Gedeon Richter România, subsidiara de producție a grupului Richter, acoperă dezvoltarea și producția de medicamente, marketing și vânzări, oferind produse care răspund nevoilor de sănătate ale populației.
Misiunea Richter este de a proteja sănătatea și de a îmbunătăți calitatea vieții.

Abordarea unui stil de viață sănătos și atenția sporită acordată prevenției, sunt doar două dintre deciziile înțelepte pe care le putem lua pentru a duce o viață cât mai sănătoasă.

Specialiștii prezenți în cadrul programului Vâltoarea Sănătății vă vor împărtăși informații referitoare la importanța recunoașterii din timp a anumitor simptome pentru a putea preveni apariția unor boli, vă vor oferi consiliere medicală gratuită și posibilitatea de a discuta pe diferite teme de interes despre sănătate.

Nici în acest an nu îi neglijăm pe cei mici. La Vâltoarea Sănătății, Gedeon Richter România va prezenta lumea fascinantă a științei în cadrul programului „Laboratorul micilor cercetători“. De asemenea, aceștia vor putea pătrunde în lumea minunată a plantelor medicinale prin programul „Explorarea plantelor și exerciții de memorie”. În cadrul activității „Vânătoarea de comori”, micuții vor avea ocazia să descopere o sumedenie de curiozități și vor putea să își testeze abilitățile prin activități de realizare a unor plăcuțe cu numele/blazonul familiei și prin activități de colorat.

Ca o activitate care completează Vâltoarea Sănătății și Zona de prevenție Richter din acest an, vă invităm să participați la o dezbatere duminică, 1 septembrie, de la ora 15.00, în cadrul DumaTér, cu titlul „Adicțiile pe care le avem – printre multitudinea de tabuuri care doresc să iasă la iveală”, susținută de Bartha Éva, psiholog clinician, și Attila, un fost pacient dependent. Moderată de Vlej-Gáll Orsolya, veți putea primi răspuns la întrebări ca „Cine poate deveni dependent? Ce înseamnă acest lucru în zilele noastre? Cum să o abordăm și cum să o influențăm într-un mod pozitiv? Care este diferența dintre dependența de medicamente și dependența de droguri? Care este rolul familiei și al prietenilor într-o astfel de situație?”. De asemenea, vom vorbi despre propriile experiențe ale lui Attila, despre drumul său anevoios spre recuperare, despre perioada de după, precum și despre obiectivele și preocupările sale de viață.

    Nincs esemény