Organizator: Asociația Pentru Târgu Mureș

Locație: Cetatea Medievală

Sponsor principal:

Gedeon Richter România este una dintre cele 8 afiliate producătoare ale Gedeon Richter Plc. – o companie farmaceutică de specialitate orientată spre inovație, cu sediul în Ungaria. Anul acesta Gedeon Richter  împlinește 25 de ani de activitate în România. Activitățile companiei noastre sunt integrate vertical și implică cercetare și dezvoltare, producție farmaceutică, marketing și vânzări. Obiectivul Gedeon Richter este ocrotirea sănătății cu ajutorul produselor cu valoare adăugată, a produselor originale, biosimilare, și îmbunătățirea calității vieții.

Abordarea unui stil de viață sănătos și atenția sporită acordată prevenției, sunt doar două dintre deciziile înțelepte pe care le putem lua pentru a duce o viață cât mai sănătoasă.

Specialiștii prezenți în cadrul programului Vâltoarea Sănătății vă vor împărtăși informații referitoare la importanța recunoașterii din timp a anumitor simptome pentru a putea preveni apariția unor boli, vă vor oferi consiliere medicală gratuită și posibilitatea de a discuta pe diferite teme de interes despre sănătate.

Și în acest an suntem alături de cei mici. Cei mici vor mai avea posibilitatea să își testeze îndemânarea și intuiția participând la „Vânătoarea de Comori” și să își pună în aplicare creativitatea în cadrul activităților dedicate lor.

 

Nu există evenimente