Gyerekhinták: Eredeti, kézzel varrott hinta, mely nem csak a gyerekek tetszését nyeri el, a szülők is imádni fogják. Kül- és beltérre egyaránt alkalmas. A keretet adó négy keresztrúd juharfából készült. Olyan gyerekek számára alkalmas, akik már egyedül tudnak ülni. A hinta maximális terhelhetősége 25 kg. 2 darab fém karikával érkezik, amelyek segítségével felakaszthatja a hintát otthonában.

Jellemzők: – a termék kézzel készült – kidolgozott részletek – kiváló minőségű anyagok – puha párnázott ülés

Anyag: – juharfa szerkezet – pamut kötél 145 cm (tetszés szerint rövidíthető) – antialergén töltetű pamut párna

Gyereksátrak: A sátor anyaga erős, 100%-os pamutból készült. A rögzítőrudak könnyű fenyőfából készültek. A szőnyeg mérete 1 m x 1 m, ami antialergén töltetű. Különböző színekben rendelhetőek: puder rózsaszin, zöld, világos szürke, puder narancssárga, puder zöld, világos barna

Tulajdonságok: – ponyva anyaga: pamut – rudak anyaga: fenyőfa – sátor magassága: 140 cm – szőnyeg méretei: 1 m x 1 m – rudak hossza: 175 cm

Junior Puff ülőkék: Nagyon kényelmesek, a test formáját könnyen felveszik, így a kicsik imádni fognak lustálkodni rajtuk. A külső huzat egy puha rezisztens szövetből készül és a belső huzat 100%- os pamutból. A külső huzat könnyen levehető, és mosható 30° fokos hőmérsékleten mosógépben.

A képek tájékoztató jellegűek, a babzsák figuráinak árnyalatai és méretei esetenként kissé eltérhetnek. Méretei: -alapterülete 67 cm atmérőjű kör, -magassága 80 cm. A babzsákot polistirol gyöngyökkel töltjük.