Kemény Miklós

Nadrágszíjak, táskák, pénztárcák, karkötők, fülbevalók, kulcstartók, súlyemelő szíjak. Mindezekből van női és férfi is. Kézzel szabott és készített termékek. Sok egyéni alkotás, sajátos stílus. Több termék növenyi cserzésű börből van készítve.

Ilyés Kata Réka

Kézzel készülnek a termékeim (nyakékek, karkötők, fülbavalók), gyöngyűző tű, cérna és minőségi gyöngyök felhasználásával. A gyöngyékszerek viselése sok évszázadra nyúlik vissza. Hagyományainkat ápolva fűzöm a népi gyöngygallérokat, nyakékeket a mai kor ízléséhez igazodva. Több termékem is elnyerte a Székely termék minősítést.

Eva Bijou

Kézzel fűzött ékszereket készítek japán és cseh gyöngyökből. Rozsdamentes acél és ezüst kellékeket használok kiegészítő eszközökként. Minden munkám egyedi.

Mukit Manufaktúra

Ha gyanta és fa, akkor Mukit! Ha meg Mukit akkor a színek és a változatosság jellemzi leginkább azt amit kepviselek. Fa felületre festem akril festékkel inspirációim és epoxi gyantával vonom be őket. Szeretem látni az ékszereim viselőin, hogy mennyire hozzájuk nő és más aspektusban van jelen egy adott ékszer, ha már társul hozzá egy stílus,…

Gaby Bizsu

Égetett gyurmával díszitett evőeszközök, bögrék, tükrök, ékszerek és egyebb használati tárgyak kerülnek ki a műhelyemből. Minden termék egyedi, kézzel készült darab,aprolékos munkával. Fontos számomra , hogy olyan termékeket alkossak amelyek hasznosak és a mindennapi élet részesei lehetnek, nem csak szépek de strapabiroak is. Mint kétgyerekes anyuka, számomra is a gyerekek étkezése néha nagy kihívást jelentett,…

Napfény Ereje / Savoarea Soarelui

Családi vállalkozásunkat azzal a céllal indítottuk, hogy a kistermelőként megtemelt javakat tovább feldolgozva finom és egészséges termékeket hozzunk létre. Számunkra nagyon fontos, a környezettudatosság, a tájegységünkön honos növények termesztése (hagyományos tájfajták újraéltetése), a vegyszermentes gazdálkodás folytatása és meghonosítása. Az általunk feldolgozott alapanyagok nagy részét mi magunk termeljük, a többit pedig gondosan válogatott forrásokból igyekszünk beszerezni.…

Catchi

A termékeim szárazbeton, víz és színező anyag keverékéből készülnek, szilikonformákba öntve kapják meg a végleges alakjukat. Néhány hét száradás után impregnálom őket. A kaspókba kis pozsgások kerülnek. A kaspók mellett készülnek még kis vázák, tálcák/alátétek, gyertyatartók.

Rozi ropi

ROZI ROPI Pászka, amely Székely termék minősítéssel rendelkezik. Kínálatomban van még házi csokoládé, kekszszalámi, házi sütemények, perec, darált keksz, hájas sütemény, stb.